Utomhustomte till jul: 5 utmärkta exempel

Om du har tankar på att skaffa en utomhustomte till jul passar den här artikeln dig perfekt. I den här artikeln pratar vi nämligen mer om 5 utomhus tomtar som passar perfekt på trädgården, och dessutom är både snygga och bra prissatta.

Läs mer: Så fungerar julskyltningen i Trelleborg

Läs mer: Julshow i Sverige: 10 perfekta alternativ

 

5 utomhus tomtar till trädgården

  1. Utomhustomte på Jula, som kostar 499 kr. För cirka 500 kr får du en stor och uppblåsbar tomte som är hela 240 cm hög.
  2. Utomhustomte på VidaXL, som kostar 1909 kr. Den här utomhustomten är relativt kostsam, men samtidigt hela 6 meter lång. 6 LED-lampor inkluderas även.
  3. Utomhustomte på Lampgrossen, som kostar 465 kr. Den här utomhustomten är inte uppblåsbar, och har en längd på 53 cm. Men det är gratis att ha tomten i trädgården, då tomtens lampa drivs med solenergi.
  4. Uppblåsbar utomhustomte hos Partykungen, för 599 kr. Denna utomhustomte är 244 cm lång, uppblåsbar och hålls fast med hjälp av ett rep. Med tanke på priset får man en bra utomhustomte för pengarna.
  5. Tomtelyktstolpe på VidaXL, för 1909 kr. Denna lyktstolpe är utrustad med två utomhustomtar, som båda ger en stämningsfull känsla. Lyktorna drivs med hjälp av LED-lampor.

Lämna en kommentar