Om Oss

Det är jag, Erengisle Lundell, som ligger bakom det redaktionella material som publiceras på denna webbsida. Jag var en frekvent läsare av 24Trelleborg när nätupplagan fortfarande uppdaterades. Sorgen var dessutom stor när tidningen lades ner.

Jag och mina kollegor valde att återuppliva denna webbsida och fylla på med nytt och unikt material. Främst för att vi tycker att alla förtjänar att få ta del av gratis information om Trelleborg. Nedan får du mer information om mina två medhjälpare.

Maria Lundell

Maria Lundell är min systerdotter, tillika en gymnasieelev i Stockholms län. Hon besöker mig ofta här i Trelleborg, och hon har alltid visat ett stort intresse för allt som händer i staden. Det är vanligt att jag får Sms-meddelanden som säger:

- "Kolla Erengisle, det här måste du skriva om!"

Och allt som oftast lyder jag. Maria är även en duktig korrekturläsare. Det är oftast hon som brukar granska publicerade artiklar, på jakt efter stav- och grammatikfel.

Mats Hansson

Mats är en studiekamrat till Maria, som är duktig på allt som hör till webbdesign. Han ser kostnadsfritt till att denna webbsida fungerar väl. Bland annat genom att uppdatera tillägg och se till att räkningen för webbhostingen är betald i tid.

om-sidan