Laddar

Våldtäktsoffret om mardrömmen: ”Skriker jag så sätter han kniven i mig”

Under torsdagskvällen blev en kvinna hemmahörande i Trelleborg rånad och våldtagen på en parkeringsplats i Malmö. Nu vill hon berätta om händelsen. "Jag trodde aldrig att jag skulle se mina barn igen" säger kvinnan till 24Trelleborg.

delningar

Den våldtäkt som skedde på en parkering på Mobilia i Malmö under torsdagskvällen drabbade en kvinna hemmahörande i Trelleborg. Efter övergreppet har hon varken kunnat sova eller äta. Trots den traumatiska upplevelsen vill hon nu berätta om överfallet.

– Jag hade varit i Malmö och handlat, på väg hem till Trelleborg var rutan så smutsig så jag tänkte att jag måste fylla på spolarvätska. Jag väljer då att stanna på en ganska upplyst parkering. Jag stänger av bilen och går bak till bakluckan, säger kvinnan till 24Trelleborg.se.

Det är där och då som mardrömmen börjar för kvinnan.

Då känner jag bara att någon drar i min jacka och sätter en kniv mot mig. Han skriker att han vill ha mina pengar. Jag har inga pengar men erbjuder honom mitt kreditkort. Han blir dock arg och drar ner mina byxor. Jag trodde att han ville ha märkesjeansen med förstod snart att han ville något helt annat.

Mannen fullbordar då en våldtäkt mot kvinnan mitt på parkeringen, fortsatt med kniven mot halsen. Hon försökte kämpa emot men då blev mannen bara starkare.

– Jag tänkte att om jag skriker så sätter han kniven i mig. Jag bestämde mig att låta honom göra vad han vill. Där och då trodde jag att jag aldrig skulle få se mina barn igen.

Efter en stund lämnar mannen platsen tillsammans med hans vän på moped. Kvinnan larmar då till 112 och berättar om vad som har hänt. Hon har ingen aning om hur lång tid hon väntar på parkeringen, men tas sedan med till sjukhuset för provtagningar.

Kvinnan säger att hon fortfarande är i chock och mår mycket dåligt. Trots det anser hon att det är viktigt att berätta sin historia om vad som har hänt.

– Jag gör det för att andra ska vara försiktiga. Jag stannade bara på en parkeringsplats. Det gäller att vara uppmärksam och det här händer alldeles för mycket. Jag har vänner som säger att man borde gjort si eller så. Men det är inte så lätt när du står framför dem.

Kvinnan är nu hemma med sin familj igen.

Relaterade artiklar