I samarbete med annonsör

Unika bostadsrätter eftertraktade – ett fåtal finns kvar

delningar

Under nästa år startar byggprojektet Brf Landskapet i Skegrie och försäljningen har gått i snabb takt.

Svensk Fastighetsförmedling har klivit in som samarbetspartner i försäljningen av 33 olika lägenheter av varierande storlek och form. Tvåor, treor och fyror som ska passa både äldre yngre bostadsgäster.

Försäljningen av nyproduktionerna har gått snabbt åt och i skrivande stund finns endast ett fåtal treor och fyror kvar.

– Anledningen till att det gått så bra tror vi delvis beror på att det har funnits ett behov, säger Jenny Borgström, fastighetsmäklare vid Svensk Fastighetsförmedling.

Jenny Borgström ser att intresset är stort både hos den äldre målgruppen som känner att de inte längre har drivet för att ta hand om hus och trädgård, men som gärna bor kvar i Skegrie. Men även barnfamiljer har visat stort intresse.

– Det här är ett jättebra sätt för en barnfamilj att känna på området utan att binda upp ett för stort kapital. Man kan bo här i några år och därefter se efter möjligheterna att köpa ett hus. Det är en väldigt bra mellanhand, säger Jenny Borgström.

Samtidigt kan Svensk Fastighetsförmedling meddela att samma typer av bostadshus sålt bra i Granlunden, till den grad att man nu nått slutsålt. För den som är nyfiken på hur bostäderna i Skegrie ska se ut är det bara att ta vägarna förbi.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar