Laddar

TV-profilen leder nya Mellosatsningen

Smygehus Havsbad bjuder in till Mellofest. Så ska det låta-profilen Angelica Alm ska showa när Sveriges sydligaste ord ska få stjärnglans från Melodifestivalen.

delningar

Melodifestivalen drar igång på lördag kväll. I hela Sverige väntas svenskarna bänka sig framför TV-apparaterna, för att följa resan mot vem som ska representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Men även Trelleborg ska få en del av stjärnglansen av den populära festivalen. Det är Smygehus Havsbad som nu gör en storsatsning på festivalen.

När man har en verksamhet lite utanför staden så gäller det att man hittar på något extra. Vi har gjort liknande satsningar tidigare år och det brukar komma mycket folk, säger Smygehus Havsbads ägare Brahim Hsissi.

Till evenemangen har Smygehus Havsbad bokat in TV-profilen och artisten Angelica Alm, känd från Så ska det låta, för att underhålla innan sändningen drar igång på storbild-tv.

Tror du det kommer vara Schlagerfeber med ballonger och sång bland besökarna? – Ja, det tror jag. Det är sådant som hör till.

Och för egen del, kommer du gå runt i en rosa boa? – Haha, nej det tror jag inte, säger Brahim Hsissi med ett skratt.

Evenemangen kommer ske 4:e, 18:e och 25 februari samt 4:e mars och 11:e mars. Något evenemang för deltävling 2 kommer alltså inte att ske.

Relaterade artiklar