Laddar

Trelleborgskrogen satsar på nytt koncept: ”Kul för trelleborgarna”

Bowlingrestaurangen Lucky Ten renoveras just nu. Ägaren vill höja nöjesutbudet och planerar nu för såväl biljardbord som en musikscen.

delningar

Lucky Ten på Valldammsgatan är mest känd för sin bowling. Men nu arbetas och bankas det för fullt inne i lokalen för en ombyggnation. Ägaren Patrik Bohlin gör plats för biljardbord, shuffleboard och en ny musikscen.

– Det är många kunder som har önskat ett biljardbord här inne. Så nu gör vi slag i saken och sätter in biljardbord och shuffleboard. Det finns även planer på lite andra nöjesaktiviteter. Det finns ju inga andra ställen i stan som har biljard vad jag vet. De som vill spela måste åka in till Malmö, säger Patrik Bohlin.

Under hösten planerar man även en ökad satsning på livemusik. I hörnet av restaurangen kommer det bli plats för en scen. Nu vill man att fler ska välja att roa sig hemma i Trelleborg istället för att åka till andra orter.

– Med tanke på nöjesutbudet i Trelleborg så vill vi hitta på något kul för trelleborgarna. Vi vill kunna erbjuda fler nöjesalternativ här på hemmaplan. Jag tror det kommer att uppskattas av många.

Förhoppningen är nu att Lucky Ten ska bli ett populärt ställe för bowling, biljard och socialt umgänge. Även om invigningen är några veckor bort finns det möjlighet att spela betydligt tidare än så.

– Vi kommer ha en stor invigning den 28 oktober. Men förhoppningen är att kunna erbjuda biljard redan nu till helgen, säger Patrik Bohlin.

Bowlingbanan håller öppet som vanligt under renoveringen.

 

Relaterade artiklar