Laddar

Trelleborgsbutiken öppnar tidigare än väntat – får ärofylld milstolpe

Kjell & Co planerade att öppna sin nya butik i Trelleborg runt årsskiftet. Men företaget tänkte om och öppnar betydligt tidigare än så. Det innebär att butiken i Trelleborg blir företagets 100:e butik.

delningar

Det var i våras som det stod klart att Kjell & Co skulle öppna en ny butik i Trelleborg. Planen var att öppna den vid årsskiftet, men för den som gått förbi Algatan kan se att det arbetas frenetiskt med inredningen i butiken. Nu kan 24Trelleborg avslöja att den kommer att öppnas redan på fredag den 22 september.

– Det blev lite förändringar kring etableringarna. Det gjorde att vi fick tid att öppna Trelleborg tidigare än väntat. Så nu öppnar vi dörrarna för våra kunder redan på fredag, säger Karl Emil Nikka som är presschef på Kjell & Co.

Ändringen i tidsplanen gör att butiken för alltid kommer få en central plats i företagets hjärtan.

– I och med att vi ändrade om i planerna så blir Trelleborg vår 100:e butik, vilket känns fantastiskt roligt. Det är en milstolpe vi strävat efter att nå i många år.

Fanns det någon plan för att Trelleborg skulle bli butik nummer 100? – Ska jag var ärlig så fanns det egentligen inga planer på att Trelleborg skulle bli nummer 100. Det är något så simpelt som att vi flyttade butiksordningen. Men samtidigt är det väldigt kul att det blir i Skåne, med tanke på att vi har huvudkontoret i Malmö.

Ett Kjell & Co har önskats av många trelleborgare, något som glädjer företaget.

– Det känns jätteroligt att många vill att vi ska komma till Trelleborg. Då känns det så klart bra att det blir lite tidigare än väntat också, säger Karl Emil Nikka.

Butiken öppnar portarna klockan 10:00 och kommer ha öppningserbjudanden för kunderna.

 

Relaterade artiklar