Laddar

Trelleborgare släpper låt om missbruk: ”Min mest självdestruktiva tid”

Artisten Boris Jelic släpper en ny låt som handlar om hans tidigare missbruk. "Jag lyckades ta mig ur ett missbruk på egen hand och jag vill att det ska inspirera andra ungdomar att de också kan klara det" säger han till 24Trelleborg.

delningar

I genren gay hip-hop har trelleborgaren Boris Jelic blivit ett stort namn. Så pass stort att han nu gör sig redo för en turné. Bland annat ska Jelic spela på Malmöfestivalen och på 3NYX i Amsterdam.

Som uppladdning för turnén släpper han nu sin tredje singel för året. Låten Sell Me Something handlar om Boris tidigare missbruk.

– Låten handlar om min mest självdestruktiva tid i livet där jag festade alltför mycket och var så desperat efter vissa substanser. Det ironiska är att jag släppte den lite mer än en månad efter att jag hade lagt av med allt. Nu har jag blivit ren nu. Men denna låten betyder nog mer för mig än vilken annan som helst. Jag lyckades ta mig ur ett missbruk på egen hand, utan någon hjälp från någon då ingen visste. Jag vill att det ska inspirera andra ungdomar men även vuxna till att de också kan klara det, säger Boris Jelic.

Hör låten nedan.