Trelleborg hoppas på poäng: "Tufft läge i tabellen"

Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRN

GIF Sundsvall gästar Vångavallen under måndagen.

delningar

Under måndagskvällen kommer GIF Sundsvall på besök till Vångavallen i Trelleborg – då är det nämligen dags för omgång 17 av Allsvenskan, med avspark 19.00. 

- Just nu är det ett tufft läge i tabellen, vi måste alla inse vikten av morgondagens match, säger Trelleborgs FFs tränare Patrick Winqvist till klubbens hemsida. 

I de senaste fem matcherna som Trelleborg FF spelat efter sommaruppehållet har det bara kommit in ett poäng – i den oavgjorda matchen mot Dalkurd FF. Men nu hoppas laget kunna kamma hem poäng mot GIF Sundsvall – det efter en bra träningsvecka. 

- Vi har haft en riktigt riktigt bra träningsvecka och jag hoppas att vi kan ta med det in i morgondagens match. Hoppas det ger resultat, säger Patrick Winqvist. 

Ett nyförvärv och en comeback väntas visa sina ansikten under matchen mot GIF. Det handlar om Isak Jönsson och Salif Camara Jönsson

- Där är två nya ansikten för den Allsvenska publiken. Två stycken Jönssons, en som är med mest för att se och lära - den andre är hungrig att visa vad han kan göra i Allsvenskan. Det ska bli väldigt intressant imorgon.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar