Laddar

TFF värvar från mästarlaget: ”Visat stort intresse”

Malmö FF:s mittfältare Erik Andersson, 20, går till Trelleborgs FF på en permanent övergång.

delningar

Det har tisslats och tasslats en tid, och när Erik Andersson i går saknades från Malmö FF:s första träning för året kändes det ganska uppenbart att någonting var på gång.

Nu står det helt, helt klart att Erik Andersson fortsätter i Trelleborgs FF. Den 20-årige mittfältaren ansluter permanent till klubben från Malmö FF. Det bekräftar MFF på sin hemsida.

– Det känns bra att komma tillbaka till Trelleborg där jag har trivts och haft två bra utlåningar. Framför allt förra året var en rolig resa och jag fick mycket speltid efter sommaren, säger Erik Andersson till Malmö FF:s hemsida.

Erik Andersson hade kontrakt i ett år till med Malmö FF, men kontraktet upphävs omedelbart så att mittfältaren kan gå permanent till Trelleborgs FF.

Nu har han skrivit på ett treårskontrakt med Trelleborgs FF.

– Erik är en lugn och bra kille som visat styrka och målmedvetenhet i sin återfas efter skadan. Han behöver regelbunden speltid och det är inte något vi kan garantera att han får hos oss. Vi har en god dialog med Trelleborg som har visat stort intresse för Erik och vi är överens om att gå skilda vägar, säger sportchefen Daniel Andersson.

Övergången träder i kraft med omedelbar verkan.

 

Relaterade artiklar