Laddar

Man i slagsmål med serveringspersonal i Trelleborg

En man hamnade i bråk med restaurangpersonalen när han skulle fira en bekant som tog studenten. Polisen har nu fått in två anmälningar om misshandel.

delningar

I fredags tog studenterna på Söderslättsgymnasiet examen. Men för en av firarna blev dagen en stökig historia. En man med nära koppling till en av studenterna skulle fira en uteservering i staden. Men mannen hamnade i bråk med serveringspersonalen på restaurangen och blev utslängd från stället.

Efter ett tag kom han tillbaka och försökte komma in men avhystes snabbt från platsen. Vid ett tredje tillfälle ställde han sig utanför serveringen och pratade med sina kompisar samtidigt som han han drack alkohol. Personalen ska kommit fram till mannen och bett honom lämna platsen, därefter ska ett handgemäng uppstått. Men historierna skiljer sig mellan parterna.

Mannen uppger att ska ha skett ett visst handgemäng mellan honom och en anställd, men därefter ska en annan anställd ha kommit och tagit ett stryptag på honom och tryckt honom mot en vägg. Mannen har därför gjort en anmälan om misshandel.

Från restaurangens sida säger man att studenten ska varit aggressiv och slagit en av de anställda med knuten näve över kindbenet, även restaurangen anmäler om misshandel.

Vi har två olika berättelser om händelseförloppet, det innebär att vi har en anmälan och en motanmälan. Båda rubricerade som misshandel, säger Trelleborgspolisen.

Fotnot: De första indikationerna från polisen sa att det rörde sig om en nyutexaminerad student som har bråkat. Efter första publicering av den här artikeln har nya uppgifter kommit om att mannen var bekant till en av studenterna som var med och firade.

Relaterade artiklar