Laddar

Spelarbetygen efter Trelleborgs FF–Kalmar FF

Fyra spelare underkända: "Ser ut att bli en floppvärvning"

delningar

Trelleborgs FF förlorade kvällens hemmamatch mot Kalmar FF med 0–1.

Här är 24Trelleborgs spelarbetyg från matchen:

5 – landslagsklass, 4 – mycket bra, 3 – bra, 2 – godkänt, 1 – underkänt.

Marko Johansson – 3 Gjorde egentligen vad han skulle och kan inte direkt lastas för lagets bristande offensiv. Svarade för en fin benparad i den andra halvleken.

Victor Nilsson – 1 Blek insats. Blir ganska utsatt defensivt på grund av den mer offensive högeryttern Felix Hörberg.

Magnus Andersson – 3 Den assisterande tränaren fick rycka in i Nielsen och Hadzikadunics frånvaro – och frågan är om han faktiskt inte var bäst på plan. Utstrålade en oerhörd trygghet trots sin matchovana.

Alexander Blomqvist (K) – 3 Har varit en stor ljusglimt i mörkret som varit TFF:s inledning av allsvenskan 2018. Den nye kaptenen är ruskigt bakåt – och håller på att växa ut till en rejäl publikfavorit på Vångavallen.

Anton Tideman – 2 Sattes på prov med blandade resultat. Kom inte till sin rätt i passningsspelet. Felix Hörberg (ut 77) – 2 Slog sin gubbe ett par gånger och kom i farliga positioner längs sin kant. Utmärker sig med en rapphet och en spelglädje som inte syns till hos övriga spelare. Fick motta stora applåder när han byttes ut.

Robin Nilsson – 2 Kunde ha fixat en poäng för TFF med lite flyt när han pangade en riktig rökare i ribban i slutminuterna.

Erik Andersson – 2 Kämpade och slet i duellspelet på mittplan. Svårbedömd på grund av den studsiga planen, som gör det väldigt svårt för de centrala mittfältarna i passningsspelet.

Marcus Pode – 1 Har inlett väldigt blekt och dagens match var inget undantag.

Ottar Magnus Karlsson – 1 Osynkad i löpningarna. Osäker i passningsspelet. Och skotten lämnar en hel del övrigt att önska. Visst, det var ett chanslån som TFF egentligen hade allt att vinna på och inget att förlora – men det här ser faktiskt ut att bli en riktig floppvärvning. Deniz Hümmet – 1 Blixtrar till ibland, men sett till skapade målchanser kan Hümmet ändå inte komma undan med ett godkänt betyg i dag.

Övriga spelade för kort tid för att betygsättas.

Relaterade artiklar