Laddar

Snart öppnar jättesatsningen i Trelleborg: ”Kommer uppskattas”

Trelleborg får hela tre restauranger under samma dag när ett nytt koncept öppnar i centrala Trelleborg.

delningar

För den som promenerar längst Algatan har det varit svårt att missa att det byggs och bankas i lokalerna mellan Kjell och Company och ingången till Valengallerian. Snart ska hela tre restauranger öppna under samma tak, det rör sig om Wok Kitchen, Curry Republik och Nåt gott. Bakom satsningen står Hassan Monjurul. 

– Jag driver tre olika typer av matkoncept, så här i Trelleborg kommer vi att ha med alla tre. Det är indisk mat, hälsosam wokad mat och den svenska husmanskosten, säger Hassan Monjurul och fortsätter.

– Det ska bli jättekul att öppna i Trelleborg. Det är en väldigt fin och utvecklande stad. Jag tror vi kommer uppskattas både av dem som kommer till Sverige via färjan och bland lokalbefolkningen.

Exakt öppningsdatum är ännu inte spikat. Anledningen är att det har tagit tid att få igenom alla tillstånd. Men lokalen är nästan helt klart.

– Det återstår lite byråkrati, jag hoppas att vi kan öppna redan under nästa vecka. Om inte det går så kommer vi att öppna den första veckan i januari.

Hassan Monjurul säger att han fortfarande söker mer personal till några av restaurangerna och att han vill rekrytera från Trelleborg.

– Vi kommer att sysselsätta tolv till femton personer. Vi har mycket ansökningar från många olika städer men vi vill prioritera personer från Trelleborg. Jag tycker det är väldigt gynnsamt att anställa lokalt.

 

Relaterade artiklar