Laddar

Skåningar sökes till klassiskt tv-program: ”Kommer bli oerhört fint”

Har du gjort något fel och vill be om förlåtelse? Nu finns chansen att göra det – på TV.

delningar

Nu eftersöks nya deltagare från Skåne till nyinspelning av tv-programmet ”Förlåt mig” med programledaren Linda Lindorff, som ska sändas på sjuan under 2018.

”I programmet hjälper vi personer att be närstående om ursäkt för någonting som hänt nyligen eller för flera år sedan. Genom att berätta olika människors historier och beröra ämnen och livsöden som många känner igen sig i hoppas vi även kunna hjälpa och uppmuntra andra till att sträcka ut den där handen till en närstående man inte längre har kontakt med”, skriver programmets castingansvarige.

Tidigare sändes Förlåt mig 1994 på TV4 och 1995 på TV3. Programledare då var Agneta Askelöf. Konceptet då som nu är att framför kamerorna be om ursäkt till någon man på något sätt sårat.

”Det kommer bli en oerhört fin serie! Vi söker nu efter dig som har gjort något mot en annan människa vilket lett till att ni inte längre har kontakt, något du nu vill be om ursäkt för men behöver en hjälpande hand med. Inspelningen är löpande från nu till januari och vi spelar in i staden där du bor”.

Relaterade artiklar