Laddar

Sju personer såg mordförsöket på öppen gata

Tre gärningsmän attackerade en ensam man på Sockenvägen i Trelleborg och högg honom minst tre gånger. Händelsen utspelade sig framför ett flertal vittnen.

delningar

Polisen i Trelleborg utreder just nu mordförsöket på Sockengatan i Trelleborg. Tre personer sitter anhållna för att ha knivskurit mannen.

– Den drabbade mannen har skärskador i axeln, låret och i handen och upp mot armen. Det var såpass allvarligt att han riskerade att förlora livet, säger Stefan Paulsson på Trelleborgspolisen.

Mordförsöket skedde utomhus. De tre männen ska ha kommit fram till mannen tillsammans med någon typ av kamphund innan de gick till attack. Totalt ska sju vittnen ha sett händelsen och fått goda signalement på männen.

Polisen var sedan snabbt på plats med fyra patruller och kunde gripa männen. Men frågan kvarstår kring varför männen gick till angrepp.

– Det är för tidigt att säga vad som ligger bakom händelsen. Men de tre misstänkta är väldigt kända av polisen sedan tidigare, rent spekulativt kan det röra sig om allt från narkotika till någon mindre provokation. Det rör sig om farliga individer, som inte behöver mycket för att tända till.

De misstänkta är tre män, 21, 23 och 25 år gamla.

 

Relaterade artiklar