Laddar

Så många nya jobb genererar Valens nya butik

Storkedjan Kjell & Co siktar på att till årsskiftet öppna en ny butik i Valens köpcentrum. Det innebär flera nya jobb för motiverade trelleborgare.

delningar

24Trelleborg har tidigare skrivit om de tre nya butiker som den kommande tiden kommer etablera nya butiker i Valen. En av dessa är Kjell & Co som kommer ligga på entréplan.

I dagsläget måste trelleborgarna åka tre mil till Malmö för att köpa våra typer av elektronikprodukter, vilket såklart känns helt orimligt. Vi har under flera års tid letat efter det perfekta läget i stan och tycker nu att vi har hittat den för oss optimala lokalen. Butiken kommer att vara belägen på gågatan i köpcentret Valen, vilket vi anser vara det bästa läget i Trelleborg, har företagets VD Mikael Dahnelius tidigare sagt.

Nu har företaget gått ut med en jobbannons för att fylla fyra nya tjänster i butiken. Samtliga fyra rör sig om säljare som ska jobba olika många timmar i veckan.

I annonsen på Arbetsförmedlingens hemsida listas ett antal egenskaper som krävs för att kunna få jobbet. De sökande ska vara teknikintresserade, relationsbyggande och målinriktade.

Relaterade artiklar