Laddar

Prinsessan Birgitta besöker Trelleborg – tack vare ett UF-företag

Få UF-företag lyckas locka kungligheter till sina evenemang, men det har Beneficial Events UF lyckats med. Under torsdagen och fredagen kommer Prinsessan Birgitta att närvara vid deras tillställningar. "Det är en stor ära för oss att hon vill komma hit" säger Miki Petersson som är projektledare på företaget.

delningar

På torsdag får Trelleborg kungligt besök när Prinsessan Birgitta besöker staden. Hon kommer att närvara vid ett event som är skapat av UF-företaget Beneficial Events från Sundsgymnasiet i Vellinge.

– Vi kommer att hålla två event till förmån för Jantefonden. Det är en stiftelse vars mål är att sätta guldkant på vardagen för ungdomar som ska genomgå en organtransplantation. Prinsessan Birgitta kommer hit för att vara med på våra event, säger Miki Petersson som är projektledare på företaget.

Hur lyckades ni locka henne till era event? – Vår VD Melvin Ivholt och hans familj är grannar med henne på Mallorca. Så de har pratat om vårt event och ändamålet och hon var jätteintresserad. Så det slutade med att hon ville vara med på eventen, säger Miki Petersson och fortsätter.

– Det ska bli superkul. Det är en stor ära att hon vill komma hit. Vi är väldigt tacksamma, det hör nog inte till vanligheterna när det kommer till UF-företag.

Prinsessan kommer att närvara vid en middag på Dannegården och vid en golftävling vid Ljunghusen.

Relaterade artiklar