Laddar

Polisen har en misstänkt gärningsman – kopplas till knivskärning i Trelleborg

En person är gripen misstänkt för misshandeln på en pojke på Gasverksgatan. Både gärningsmannen och målsägaren är känd av polisen sedan tidigare.

delningar

Polisen har under tisdagen och onsdagen arbetat hårt med att utreda den misshandel och försök till grov misshandel som skedde på Gasverksgatan under måndagskvällen. Polisen har anhållit en person som är misstänkt för brotten.

– Målsägaren har själv namngivit den misstänkte, vilket leder att polisen har anhållit honom. Enligt målsägaren så ska han ha blivit misshandlad med knytnävsslag, han ska även ha hotats med en stor kniv och han säger att det ska ha avlossats tre till fyra skott mot honom. Dock ska inget ha träffat honom, säger Anders Oxelbrand på Trelleborgspolisen och fortsätter.

– Teknikerna har hittat en tomhylsa på platsen. Det är för tidigt att säga om den kommer från just den här händelsen. Vi har även hittat två knivar i ett buskage i området. Polisen har även gjort en husrannsakan hos den misstänkte och hittat ett flertal knivar i bostaden.

Både målsägaren och gärningsmannen är kända av polisen sedan tidigare. De var inblandade i den knivskärning som skedde på Gasverksgatan den 27 december.

– Det rör sig om samma målsägare och samma misstänkt som vid det tillfället.

Polisen är nu intresserade av uppgifter från allmänheten om den senaste händelsen.

– Eftersom målsägaren säger att det ska ha avlossats tre till fyra skott är vi intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha hört det här. Vi tar även tacksamt emot tips om andra observationer i området.

Händelsen inträffade klockan mellan klockan 20:30 och 21:00 måndagen den 12 februari.

Polisen tipsas på 114 14.

 

Relaterade artiklar