Laddar

Parkeringsbråket i Trelleborg blev en vacker historia

Hur löser man bäst ett parkeringsbråk? Parterna i Trelleborg blev kompisar efter att den ena mannen lämnat blommor och sagt förlåt för parkeringsstölden.

delningar

I samband med Trelleborgs FF:s hemmamatch mot Syrianska hade någon parkerat på trelleborgaren Åsa Bills uppfart. Eftersom hon bor nära Vångavallen är det inte ovanligt att bilar parkerar och blockerar hennes utfart.

När Åsa tittade ut på gården såg hon att det den här gången stod en helt främmande bil på hennes uppfart bredvid sin egna bil. Naturligtvis blev hon irriterad över händelsen som sedan spreds på Facebook. När ägaren till bilen kom tillbaka efter matchen tog Åsa kontakt med ägaren. Det blev dock inget bråk utan ett mycket bra möte med bilägaren.

Mannen sade förlåt för händelsen och några dagar senare kom han och lämnade blommor till Åsa som ett tack för att hon inte gjorde någon större grej av parkeringsdebaclet.

Vi har pratat och jag har fått en ny kompis. Det är en jättego kille. Varför bli ovänner när man kan prata och bli nya kompisar istället, säger Åsa Bill.

Mannen är nu välkommen att parkera om han frågar om lov i förtid. Så går det också att lösa parkeringsbråk i Trelleborg.

Relaterade artiklar