Laddar

”Offret låg medvetslös i över en halvtimme”

Polisen utreder just nu det grova rånet mot en man i Anderslöv. Nu hoppas man att fynd på brottsplatsen ska visa vilka som stod bakom det brutala överfallet.

delningar

Det var den 30 januari som en man blev rånad och misshandlad vid Idrottsvägen i Anderslöv. Mannen var på väg till sin träning när han överfölls av ett okänt antal gärningsmän. Personen fick skador i huvudet och minns ingenting av händelsen.

– Ärendet är fortfarande öppet men vi har fortfarande ingen misstänkt. Eftersom han blev överfallen bakifrån så såg han aldrig gärningsmännen, det gör det så klart svårare att utreda. Vi har talat med personer som har befunnit sig i området, men det har inte lett fram till något än, säger förundersökningsledaren Johanna Hasselquist som ändå hoppas på att kunna lösa fallet.

– Vi har skickat iväg ett antal objekt till teknisk undersökning. Vi hoppas få dem svaren vi behöver där.

Enligt polisen ska mannen ha blivit av med 2 500 kronor kontant och en mobiltelefon. Han ska även utsatts för grovt våld.

– Han har sårskador i pannan, en spräckt läpp, svullnad vid tinningen och några rejäla bulor i huvudet. Det tyder på att han mottog betydligt fler än ett slag. Han ska även blivit knivskuren i armen och har ont i sidan av revbenen, säger Johanna Hasselquist och fortsätter.

– Han blev medvetslös i cirka 30 minuter till följd av misshandeln innan han kunde få hjälp. Därefter togs han in till sjukhuset i Malmö.

Polisen söker fler vittnesmål från personer som har varit nära brottsplatsen eller som tror sig veta vilka gärningsmännen är.

Polisen tipsas på 114 14.

 

Relaterade artiklar