Laddar

Ny spraytanstudio öppnar i Trelleborg: ”Passar alla”

Trelleborg får ett nytillskott när det gäller spraytan. I augusti öppnar Ellen Hansson en ny studio på Glädjebacksgatan.

delningar

När Ellen Hansson hade uppnått sina mål som frisör i Malmö bestämde hon sig för att söka nya utmaningar. Resultatet blev ett helt nytt företag hemma i Trelleborg – Spraytan by Ellen. I början av augusti slår hon upp portarna till den nya spraytanstudion inne på Danzfit på Glädjebacksgatan.

– Jag har gjort det själv några gånger och tyckte då att det blev jättebra och ville starta ett eget företag. Spray-tan blir större och större i Sverige och passar alla, killar, tjejer, unga som gamla. Fördelen är att det är betydligt säkrare jämfört med att sola utomhus eller i solarium då man slipper UV-strålarna, säger Ellen Hansson.

Det var en självklarhet för henne att öppna hemma i Trelleborg istället för i Malmö och när hon såg att det fanns en ledig lokal så slog hon till.

Min dröm är att jobba i Trelleborg helt och hållet. I början blir spraytan på deltid, men jag hoppas kunna utöka verksamheten med en frisörverksamhet också. Slutmålet är att ha min egen salong.

Förhoppningen är nu att trelleborgarna ska passa på att bli bruna året om, utan farorna från UV-strålarna.

– Jag gör behandlingen manuellt. Man står i ett tält, ungefär som en duschkabin och sen sprayar jag med en kompressor. Vissa tror att man blir orange, men det blir man inte. Jag skräddarsyr färg och nyans till alla kunder efter hudton och önskemål.

Den nya verksamheten öppnar den 2 augusti.