Laddar

Ny salong har öppnat i Trelleborg: ”Vi ska alltid vara billigast”

Asmar Elzein har gått från att äga en godisbutik till att äga en frisörsalong.

delningar

Selinas Godisparadis på Algatan har förvandlats till Selinas Herrfrisör. Satsningen med en godisbutik gick inte hem och ägaren Asmar Elzein valde att satsa på något nytt.

– Vi hade jättebra försäljning i början men sedan det tappade det lite. Vi gick back och då kunde vi inte hålla på längre. Så nu tänkte jag testa det här istället.

Trelleborg är ju känt för att ha många frisörer, varför blev det just en frisörsalong? – Vi är från Malmö, och killarna som jobbar här är bland de bästa i Malmö. Jag har gått till dem länge och de är jätteduktiga. Jag har klippt mig flera gånger hos frisörer här i Trelleborg och ärligt talat så är de i fel bransch. De kan inte klippa, säger Asmar Elzein som samtidigt menar att frisörerna i staden är för dyra.

– Det finns många frisörer i Trelleborg men de billigaste ligger på 100, 150 och 180 kronor. Vi kör för 50. Det finns ingen annan som tar under hundringen. Folk vill ha det billigt och skulle någon sänka sina priser så sänker vi ännu mer. Vi ska alltid vara billigast i Trelleborg.

Det låter spontant som att det kan bli svårt att gå runt? – Det är inte som godis där du har ett inköpspris. En sax och maskin köper du en gång. Jag vill prova och se om det går att funka. Funkar inte detta så testar vi något annat.

Selinas Herrfrisör öppnade upp portarna för första gången idag den 29 december, men i framtiden är planen att utveckla salongen med fotvård.