Laddar

Nu får fler TFF-spelare chansen

Winqvist: "Vi vill ge den erfarenheten till killarna"

delningar

I eftermiddag träningsspelar Trelleborgs FF mot IFK Norrköping på Nya Parken i Norrköping.

De båda allsvenska lagen föll i gruppspelet och lyckades inte gå vidare till kvartsfinalen i Svenska cupen – och såg då sin chans att få bra motstånd mot varandra i stället.

– Matchen kommer vi att spela på Nya Parken, så det kommer inte bli problem med snö. Vi har fått indikationer på att det är under kontroll iallafall. Vi ville få till ett bra motstånd och hade en bra deal med Norrköping, säger TFF-tränaren Patrick Winqvist till klubbens hemsida inför matchen.

I träningsmatchen kommer Trelleborgs FF att få möjlighet att gå runt på fler spelare och rotera i elvan. Det ser Patrick Winqvist som något positivt.

– Det vi vill se imorgon är mer av de varorna vi sett de senaste gångerna. Vi kommer att testas ut ordentligt mot ett bra hemmalag, vi vill ge den erfarenheten till killarna. Sen kommer vi försöka få fler minuter på vissa spelare. Vi kan byta lite mer i vanliga träningsmatcher.

Truppen: Marko Johansson, Dennis Petersson, Anton Tideman, Albin Nilsson, Victor Nilsson, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Alexander Blomqvist, Sebastian Ohlsson, Erik Andersson, Zoran Jovanovic, Freddie Brorsson, Mattias Håkansson, Felix Hörberg, Deniz Hümmet, Samuel Fröjdh.

Robin Nilsson missar matchen av oklar anledning och Noah Christoffersson stannar hemma för att spela U19-match.

Avspark 17.00.

Relaterade artiklar