Laddar

Motståndarsupportern satsade på seger för TFF – blev miljonär

Trelleborgs FF har fått en ny supporter. Mannen som höll på Degerfors satsade mot sin egen klubb. När TFF vände från 2-0 till 2-3 blev mannen miljonär.

delningar

Som bekant stod Trelleborgs FF för en bragdvändning i bortamatchen mot Degerfors i söndags. Många hemmasupportrar blev så klart deppiga över förlusten. Men för en Degerforssupporter blev det istället ett rejäl lycka.

Mannen hade nämligen bettat mot sitt eget lag och satsat på seger för Trelleborgs FF med 3-2. Matchens resultat i samband med rätt resultat i ytterligare sju matcher, gjorde att mannen kammade hem en miljon kronor. 

– Jag satt och läste om matchen i morse och tänkte att det var ju inte alls bra, eftersom Degerfors är mitt favoritlag. Men nu när den var med bland de åtta matcherna på Måltipset kan jag säga att det är den bästa förlusten någonsin, sa vinnaren till Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Mannen, som är hemmahörande i Sunne, funderar nu på om det är dags att byta favoritlag.

– Vilken start på den här veckan! Nu får vi se vad som händer när man varit på banken, men jag får nog hålla lite på Trelleborg framöver efter det här, skrattade miljonvinnaren.

Mannen som bettade mot sitt eget lag har valt att vara anonym.

 

Relaterade artiklar

Så mycket ökar skåningarnas elpris

För varje år som går blir elen allt dyrare i Skåne, det visar en ny undersökning. "Vi kräver politiska åtgärder", meddelar Hyresgästföreningen.