I samarbete med annonsör

Mäklarens tips inför påsken: “En bra försäljningsstrategi”

Går du i säljtankar? Då kan du göra ett smart drag i påsk.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Våren är på ingång och snart är april här med röda dagar och påskledighet. I Skåne brukar vägarna fyllas av påskfirare som passar på att besöka Konstrundan som blivit en årlig tradition. För den som går i säljtankar innebär det ett gyllene tillfälle att locka till sig uppmärksamhet.

– Av erfarenhet kan vi se att många ger sig ut på vägarna och särskilt österut i Skåne. Går du i säljtankar, så varför inte passa på när mycket folk rör sig i området? Det räcker med att folk ser att det står en till salu-skylt vid vägkanten så går man in och söker på området när man kommit hem, säger Jenny Borgström, fastighetsmäklare vid Svensk Fastighetsförmedling

För den som äger en villa är våren också ett ypperligt tillfälle att rensa bland prylarna, både utomhus och inomhus. Ofta ska den som flyttar ifrån hus byta till ett mindre boende och då kan det bli mycket extrajobb när sorteringsarbetet ska börjas samtidigt som flytten.

– Förutom att fixa till i trädgården och fasaden så att det ser snyggt ut är det ett bra tillfälle att se över gamla prylar. Det gör ingenting att man har börjat ställa undan saker i garaget vid en eventuell visning, det är bara skönt för en själv sen när försäljningen och flytten stundar, säger Jenny Borgström. 

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder dessutom möjligheten att få rådgivning av en mäklare i samband med fotografering för att säljaren ska kunna få ta del av tips som underlättar. Även viss möblering och styling ingår från mäklarens sida, om så önskas av säljaren.

– Det kan vara bra att veta att man inte behöver betala extra för det, säger Jenny Borgström.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.