I samarbete med annonsör

Mäklarbyrån har skänkt över 10 miljoner till Barncancerfonden – så kan du bidra

Svensk Fastighetsförmedling har under tre år samlat in pengar till Barncancerfonden – tack vare kunderna.

delningar

På Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg är man stolt över det nära samarbetet mellan mäklarkedjan och Barncancerfonden. Under tre års tid har Svensk Fastighetsförmedlings kunder bidragit till att man kunnat skänka över 10 miljoner kronor till fonden.

Varje gång en mäklare på något av Svensk Fastighetsförmedlings kontor någonstans i Sverige, bokas in för en värdering av en bostad, skänker nämligen bolaget 100 kronor.

–Det är egentligen tack vare att vi får komma hem till folk som detta blir möjligt, säger Jenny Borgström, fastighetsmäklare vid Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg.

Att samarbetet sker just tillsammans med Barncancerfonden tycker Jenny Borgström känns extra rätt.

– Det ligger oss väldigt varmt i hjärtat, att stötta något som jobbar mot den fruktansvärda sjukdomen, som dessutom kan ta barns liv. Självklart är cancer överlag hemskt, men när det drabbar barn är det fruktansvärt, säger Jenny Borgström.

Satsningen görs över hela landet – alla mäklare som tillhör Svensk Fastighetsförmedling hjälps åt med satsningen.

Självklart fortsätter insamlingen under 2019 och för den som går i säljtankar kan det vara värt att kontakta Svensk Fastighetsförmedling redan nu.

– Det märks att folk börjar ana vårkänslor och vi förbereder en hel del försäljningar nu. Går man i säljtankar är det viktigt att haka på och komma till skott, säger Jenny Borgström.

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder bland annat hjälp med att förbereda försäljningen, bokar tid för fotografering och eventuell besiktning. För den som vill hitta ett nytt boende först finns tjänsten "Läge plus".

– Med Läge Plus förbereder vi själva försäljningen av den gamla bostaden så att man bara kan trycka på knappen när det är dags att sälja sin bostad. Det är en populär tjänst som ger trygghet i bostadsbytet, säger Jenny Borgström.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.