I samarbete med annonsör

Mäklarbyrån bjuder in till unika bostadssläpp i mellandagarna

Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg ger utrymme för julfriden och anpassar sig efter säljarna.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

December står för dörren och i takt med att julen kommer närmre läggs allt större fokus på att förbereda advent, lucia och julfirandet. För den som går i säljtankar kan det tänkas bättre att vänta tills julbestyret är över och just därför har Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg nu anpassat sig specifikt för december.

I mellandagarna kommer man att släppa en rad nya objekt för köparna och till helgen den 12-13 januari kommer man att anordna en unik visningshelg.

– Vi gör det för att många som går i säljtankar nu tänker att det är mycket att stå i och att det helt enkelt krockar med adventsmys. Men vi väntar gärna och går man i säljtankar är det bra att ta kontakt nu, så förbereder vi inför mellandagarna så att man kan fira jul i lugn och ro, säger Jenny Borgström, fastighetsmäklare vid Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg.

Bland bostadssläppen kommer det att finnas flera nyinkomna försäljningar som man har valt att inte avslöja än. Initiativet provades redan förra året och blev lyckat för både köpare och säljare.

– Det har varit ett lyckat koncept. Många går i flyttankar men tänker att det kommer mitt i julen och att det är bättre att man ringer mitt i januari istället. Men det tar ett par veckor av förberedelse och man ska boka in tid för fotografering och så vidare. Då är det bättre att börja i god tid så att vi kan förbereda affären, säger Jenny Borgström.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.