Laddar

I samarbete med annonsör

Mäklarbyrån bjuder in till unika bostadssläpp i mellandagarna

Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg ger utrymme för julfriden och anpassar sig efter säljarna.

delningar

December står för dörren och i takt med att julen kommer närmre läggs allt större fokus på att förbereda advent, lucia och julfirandet. För den som går i säljtankar kan det tänkas bättre att vänta tills julbestyret är över och just därför har Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg nu anpassat sig specifikt för december.

I mellandagarna kommer man att släppa en rad nya objekt för köparna och till helgen den 12-13 januari kommer man att anordna en unik visningshelg.

– Vi gör det för att många som går i säljtankar nu tänker att det är mycket att stå i och att det helt enkelt krockar med adventsmys. Men vi väntar gärna och går man i säljtankar är det bra att ta kontakt nu, så förbereder vi inför mellandagarna så att man kan fira jul i lugn och ro, säger Jenny Borgström, fastighetsmäklare vid Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg.

Bland bostadssläppen kommer det att finnas flera nyinkomna försäljningar som man har valt att inte avslöja än. Initiativet provades redan förra året och blev lyckat för både köpare och säljare.

– Det har varit ett lyckat koncept. Många går i flyttankar men tänker att det kommer mitt i julen och att det är bättre att man ringer mitt i januari istället. Men det tar ett par veckor av förberedelse och man ska boka in tid för fotografering och så vidare. Då är det bättre att börja i god tid så att vi kan förbereda affären, säger Jenny Borgström.