Laddar

Lovis följer sin dröm – öppnar butik i Trelleborg

Lovis Holmgren öppnar snart sin första egna blomsterbutik. Målet är att erbjuda något nytt till trelleborgarna. "Det kommer att bli en gammaldags blomsteraffär med modern touch" säger hon.

delningar

Under måndagen kunde 24Trelleborg berätta att Nordic Treasures kommer att öppna inne i Valengallerian. Men det byggs och donas även ute på Nygatan. Där kommer Hantverksblomman att öppna den 1 november. Bakom butiken står floristen Lovis Holmgren.

– Det kommer att bli en gammaldags blomsteraffär med modern touch. Vi ska jobba med floristhantverket från grunden.Tyvärr gör många av de stora kedjorna mest enkla grejer numera. Det känns som att Trelleborg behöver något nytt och fräscht, säger Lovis Holmgren och fortsätter.

– Sedan är planen att arbeta mycket med event till företagen och även lite blomsterkurser för privatpersoner på kvällstid, säger Lovis Holmgren.

Hantverksblomman ska ligga i Mäklarringens gamla lokaler. Just nu arbetas det för fullt med att göra om kontoret till en mysig butik.

– Det känns som att det kommer bli jättebra. Jag har tittat på lite olika lokaler men det känns bra både för mig och blommorna att ligga ut mot vägen. De jag har jag pratat med är också positiva till en ny blomsterbutik i Trelleborg.

Har du börjat få några premiärnerver än? –  Haha ja, det måste jag väl säga. Jag har slutat på mitt andra jobb så nu känns det verkligen på riktigt. Det är lite pirrigt, men det ska bli jättekul att få komma i gång.

Relaterade artiklar