Laddar

LISTA: Här är Trelleborgs hetaste villor

Stora pooler, fräcka trappor och anrika gårdar. Det är vad Klicktoppen bjuder på i Trelleborg den här veckan.

delningar

 Kurlands Byaväg, Kurland – 6 700 000 kronor Bilden ovan förklarar ganska väl varför det här huset är hetast i Trelleborg just nu. En stor vacker ville man stor pool, stor altan och ett gästhus. Det verkar vara det som aspiranterna drömmer om. Totalt har 5 588 tittat på det här huset.

 

 Måsgränden, Trelleborg – 1 500 000 kronor Ett vackert gathus på Östra Stranden med närhet till havet tar plats två på veckans lista. Huset på 80 kvadrat passar perfekt för mindre familjer som vill ha massvis med charm. 5 276 har tittat på det här huset på Hemnet.

 

 

 Strandgatan, Trelleborg – 1 995 000 kronor Har du hela livet drömt om en extremt cool trappa som matchar din coola personlighet. Då är hus nummer tre på veckans lista huset för dig. Även om huset även stoltserar med flera ljusa vackra rum är det trappan som står i fokus. Totalt har 3 550 drömt om att gå upp för trappan varje dag.

 

 Landsvägen, Alstad – 3 600 000 kronor På fjärde plats hittar vi en gammal jordbruksfastighet som nu mera är en hästgård. Huset är smakfullt renoverat med bland annat ett ljust vacker kök. Totalt kan 3499 tänka sig ett liv på landet i det här huset.

 Källtorpsgården, Trelleborg – 5 900 000 kronor En gård några kilometer norr om Beddingestrand tar den femte och sista platsen på veckans lista. Gården består av två bostadshus, en mangårdsbyggnad och ett annex. Huvudbyggnaden sprudlar av lantlig karaktär och har lockat 2 890 klick.

 

Relaterade artiklar