Laddar

LISTA: Här är Trelleborgs dyraste lyxvillor

Vill du byta upp dig ett snäpp till 2018? Här är Trelleborgs tre dyraste lyxvillor som är till salu just nu.

delningar

 

Hanekullevägen, Alstad – 7 000 000 kr Dyrast i Trelleborg just nu är en hästgård i Alstad. Här finns i dag bland annat ridhus och paddock. Om inte hela familjen är hästtokig så kan man glädja sig över att gården ligger precis bredvid en golfbana. Det går också att ta ett dopp i den stora poolen. Själva huset är på 235 kvadratmeter och kan bland annat stoltsera ett stort fräscht badrum med en jacuzzi.

 

 Västra Värlingevägen, Skegrie – 6 495 000 kronor På andra plats hittar vi en villa som styckats av från Slättarps gård. Här kombineras charmig lantlighet med moderna inslag. Villan har en boarea på 237 kvadrat fördelat på hela 11 rum. Huset har bland annat ett stort kök, unika badrum och en fantastisk omgivning.

 

 Smiths Allé, Trelleborg – 3 875 000 kronor Bronsplatsen i Trelleborg ligger kostnadsmässigt en bit från de andra, men storlekmässigt är det störst. Gården har en boyta på 300 kvadratmeter. Här blandas inslagen snyggt och säkert. Det moderna köket är uppbyggt mot gamla vackra tegelväggar och läckra takbalkarna blandas rostfritt stål. Huset kan också stoltsera med vackra omgivningar som gör sommaren ännu mer speciell.

 

Relaterade artiklar