Laddar

LISTA: Här är de hetaste bostäderna i Trelleborg

En gård för 40 miljoner, en modern villa i Skegrie och lantlig lyx i Fru Alstad. Det är vad Klicktoppen kan erbjuda den här veckan:

delningar

  Minnesbergsgård, Söderslätt – 40 000 000 kronor Det hetaste objektet den senaste veckan ligger i Minnesberg mellan Trelleborg och Svedala. Huset på hissnande 400 kvadrat är överlägsen etta på lista med 6 146 visningar. För utom det vackra huset ingår 108 hektar mark och flera stall. Frågan är nu vem som vill lägga pengarna på bordet för att få denna mäktiga gård.

 

  Lieholmsvägen, Fru Alstad – 4 350 000 kronor En vacker villa med blandning av lantlig charm och modern lyx. Det är receptet bakom tvåan på veckans lista. Medan vardagsrummet består av vackra trädetaljer är badrummet toppmoderna och lyxiga. Det är inte konstigt att 3 819 intresserat sig för just det här huset.

 

 Ståstorpsgatan, Trelleborg – 1 375 000 kronor Ett radhus på Väster tar plats tre på listan. Huset beskrivs som perfekt för barnfamiljen. Till bostadsrätten finns en skyddad innergård med lekplats till barnen. Andra familjevänliga faktorer är bland annat att det finns tre stora sovrum med mycket plats, samt att den ligger ett stenkast från skolan. Huset har fått 3 132 klick på Hemnet.

 

  Västra virestads byaväg, Trelleborg – 1 750 000 kronor Ett mysigt hus i den lilla byn Västra Virestad intresserar trelleborgarna. Bakom huset finns utsikt över de vackra ängarna och med sina 4 rum är det många familjer som är intresserade av ett liv på landet. Klart är i alla fall att 3060 intresserat för huset på Hemnet.

 Kamomillvägen, Skegrie – 3 995 000 kronor På femte plats kommer en elegant villa i Skegrie. Huset på 141 kvadrat är modernt inrett och har en stor altan för grillning och solning. Övriga attributer är nyrenoverade badrum och en vardagsrum med vacker ljusinsläpp. Totalt har 2 832 klickat in och funderat på en flytt till Skegrie.

Relaterade artiklar