Laddar

LISTA: Butikerna och restaurangerna som är till salu i Trelleborg

Flera populära butiker är till salu i Trelleborg via annonssidan Blocket.se.

delningar

Butiker och restauranger annonseras ofta i Trelleborg. Här listar vi de som just nu är till salu vida köp och säljsajten Blocket.

Hudvårdaren Trelleborg vid Stortorget säljer sin verksamhet eller endast lokal via en annons. Lokalen består av ett stort skyltfönster, två behandlingsrum, en badrum, kök, omklädningsrum samt ett lager en våning ner.

Pölsemannen inne på Centralstationen försöker att sälja sin lokal. Köpare kan både driva vidare konceptet eller starta en helt ny verksamhet i lokalen.

Underklädesbutiken Snyggt Under på Algatan säljs efter fyra år på marknaden i Trelleborg. Där vill säljaren att butiken finns kvar men med en ny ägare.

– Det viktigaste för mig är att det blir rätt köpare till Snyggt under. Så länge det inte är sålt, så kommer jag att vara kvar. Jag har inga planer över huvud taget på att lägga ner det, sa ägaren Bibbi Jönsson i en intervju till 24Trelleborg i förra veckan.

Thebrödsbageriet i närheten av centralstationen ligger ute till försäljning. Säljarna skriver i annonsen att konditoriet även kan göras om till annan restaurangverksamhet, exempelvis en pizzeria.

Utöver verksamheterna ovan finns ytterligare tre butiker till salu som inte skrivit ut namnet på butiken. Det rör sig om en pizzeria, en secondhandbutik och en mindre livsmedelsbutik.

Relaterade artiklar