Laddar

Kronvall om flytthoten: ”Hoppas det slipper gå så långt”

Trelleborgs FF har problem med samarbetet säger sportchefen Mattias Kronvall. Men supportrarna bör inte vara oroliga för att klubben ska lämna staden.

delningar

Under onsdagen publicerade Kvällsposten en artikel med Trelleborgs FF störste sponsor Mellby Gårds VD Johan Andersson. I intervjun säger han bland annat att klubben kan byta både stad och namn om inte samarbetet med kommunen fungerar bättre.

När 24Trelleborg når Trelleborgs FFs sportchef Mattias Kronvall anser han att mycket i Kvällspostens artikel stämmer, men att medierna endast valt ut de mest kraftfulla citaten att bygga sina artiklar kring.

– Det är något som medierna kan provocera fram. Som det också står i artikeln så är det ett alternativ, men så långt vill vi inte gå.

Bör supportrarna vara oroliga för att Trelleborgs FF försvinner från staden? – Det här är ingenting som vi har diskuterat i praktiken. Men som jag sa, så hoppas jag att det slipper behöva gå så långt.

Mattias Kronvall delar dock bilden att det finns stora problem med samarbetet med kommunen.

– Johan (Andersson reds. anm.) är väldigt påläst på de diskussioner vi har haft med kommunen. Från klubbens sida känner vi att vissa saker behöver förbättras i samarbetet. Det krävs en översyn där man ser på ett bredare perspektiv om de förnödenheter vi behöver till våra ungdomar och till Vångavallen, säger Mattias Kronwall och fortsätter.

– Vi har hela tiden löpande dialoger med kommunen, men till dagens datum har vi inte kommit överens. Vi kommer ha fler möten och vi tar det då därifrån.

Nu återstår att se hur de fortsatta samtalen med kommunen går, och om TFF kommer att fortsätta ha sin anrika klubb i staden.

 

Relaterade artiklar