Laddar

Kommunledningen vill ha trelleborgarnas åsikter – besöker motorträff

Hur är det att bo i Trelleborgs kommun? Vad är bra och vad vill du ändra på? Torsdagen den 17 augusti klockan 17-19 har medborgarna chansen att möta ledande politiker och chefer för att säga sin mening.

delningar

Det är i samband med den sista motorträffen för säsongen på Smygehuk som kommunalrådet Torbjörn Karlsson tillsammans med utvalda nämndsordföranden kommer att finnas på plats för att prata med kommuninvånare.

– Detta är ett sätt för oss att få en samhällsdialog och få reda på vilka frågor som medborgarna tycker är viktiga, säger Torbjörn Karlsson i ett pressmeddelande.

Kommunalrådet, som själv planerar att ställa ut sin bil under kvällen, ser fram emot samtal med likasinnade men försäkrar att han är redo att prata om annat än motorfordon.

– Givetvis vill jag föra samtal om det som kommuninvånarna är intresserade av. Vi har valt att finnas på motorträffen den här gången eftersom det är ett arrangemang som lockar många besökare, men jag hoppas att vår närvaro innebär att det även kommer människor som inte brukar besöka bilträffar, säger Torbjörn Karlsson.

Konceptet kommunsnack instiftades av Torbjörn Karlsson i våras. Med uppmaningen ”Prata med oss” har han tillsammans med nämndsordföranden och chefer för förvaltningar och bolag under våren besökt olika ställen i kommunen för att möta medborgarna.

Kommunsnack pågår vid Köpmansmagasinet på Smygehuk torsdagen den 17 augusti klockan 17 till 19. Förutom Torbjörn Karlsson medverkar denna gång även Fredrik Geijer, kommundirektör, Martin Nilsson, förvaltningschef Tekniska förvaltningen och Ditte Fagerlund, VD för AB Visit Trelleborg.

Under hösten planeras även kommunsnack i samband med en bokbusstur den 5 oktober samt vid TFF:s sista hemmamatch för säsongen den 4 november.

Relaterade artiklar