Laddar

KLICKTOPPEN: Hetaste bostäderna i Trelleborg

Här är veckans mest klickade objekt på Hemnet.

delningar

1. Hemmesdynge byaväg 121-23, Utropspris 12 000 000 kr

Beskrivning: "Välkomna till Hemmesdals Gård i lilla charmiga Hemmesdynge på skånska söderslätt. Egendomen består av ett stort boningshus på 340 kvm med liten källare på 100 kvm och en härlig trädgård i söderläge, ett annex som till större delen är inredd som bostad, sammanbyggd med stallbyggnaden som har tre delar med sammanlagt 16 boxar varav fem engelska samt en loge med 2 boxar och en lösdrift. Ridhuset ligger friliggande i anslutning till stallbyggnaden."

Hemmesdynge byaväg 121-23 Foto: Skeppsholmens Fastighetsmäkleri

2. Dockrosvägen 24, utgångspris 9 975 000 kr

Beskrivning: "Välkomna till detta unika och exklusiva boende intill havet. Bostaden erbjuder 193 välplanerade kvm på 1 plan. Garage med plats för 1 bil, uppställningsplats för 2 bilar, utomhuspool, ett trädäck på 180 kvm och en oerhört vacker utsikt över havet. Detta är en bostad som måste ses och upplevas på plats."

Dockrosvägen 24 Foto: ERA Fastighetsbyrå

3. Gavlagårdsvägen 13-0, uppropspris 2 195 000 kr Beskrivning: "Välplanerat enplanshus med den skånska slätten som granne. Det enorma uterummet som löper längs med husets långsida förlänger sommaren. Här skäms ni bort med generösa sociala ytor och för långväga besök finns det en gäststuga med toalett."

Gavlagårdsvägen 13-0 Foto: Fastifghetsbyrån

4. Algots väg 7, utropspris 3 050 000 kr

Beskrivning: "Välkommen till Algots väg 7 i Böste! Enplansvilla på 111 kvm byggd 2005 med en fantastiskt fin och välskött trädgård. Stor stenlagd uppfart, garage, lusthus och uteplatser i flera sollägen är några av sakerna ni möts av utvändigt. Invändigt finns två väl tilltagna sovrum, stort badrum med badkar och dusch, gästtoalett, tvättstuga, rymligt kök samt vardagsrum med täljstenskamin och stora fönsterpartier ut mot trädgården. "

Algots väg 7 Foto: Mäklarhuset

5. Rödvensvägen 14, 2 195 000 kr Beskrivning: "I ljuvliga Beddingestrand med dess underbara omgivningar och på badrocksavstånd till havet finns detta mysiga sommarställe som är inbäddad i grönska. Tomten är mysigt placerat på en hörna och är härligt uppvuxen och insynsskyddad. Huset är idag inredd med hall med bra förvaring, arbetskök, allrum med både matplats och vardagsrum två bra sovrum, duschrum och separat toalett samt en rymlig tvättstuga med förvaringsutrymme. Utöver den välplanerade planlösningen erbjuder sommarhuset även två eldstäder en öppenspis med kassett samt en gjutjärnskamin, ett mysigt vidbyggt uterum, härligt trädäck och en enklare gäststuga perfekt för övernattande sommargäster. "

Rödvensvägen 14, Foto: Bjurfors

Relaterade artiklar