Laddar

KLICKTOPPEN: Här är veckans mest klickade på Hemnet

24Trelleborg.se presenterar veckans hetaste bostäder.

delningar

1. Västra Alstads byaväg 74, 1 300 000 kronor

Beskrivning: "På en av Västra Alstads bakgator ligger detta idylliska parhus som en gång i tiden var en året runt bostad men som de senaste 40 åren nyttjats som fritidshus. Verkligen ett karismatiskt hus där två hus byggts samman till ett parhus men med olika konstruktioner och attribut".

Läs mer om den här.

2. Söderslättsgatan 26, 1 695 000 kronor

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Beskrivning: "Lugn gata mitt i stan. Engelsk känsla med sina rödteglade gatuhus och små trappor upp till entrédörren. Nätt parhus - perfekt för den lilla familjen - med insynsskyddad trädgård på baksidan".

Läs mer om den här.

3. Hammarlövs byaväg 161-0, 2 895 000 kronor

Foto: Bjurfors

Beskrivning: "Stilfullt boende i Hammarlöv med möjlighet att egen verkstad hemma. Gott om plats för att kombinera både boende och eget företag, i naturskönt område".

Läs mer om den här.

4. Albäckafruns väg 11, 2 295 000 kronor

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Beskrivning: "Varmt välkomna till Albäckafruns väg 11 och denna trevliga villa om 119 kvadratmeter. Ett mycket välskött hus i två plan med tre sovrum som har något som tilltalar de allra flesta. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver".

Läs mer om den här.

5. Kjösevägen 212-43, 1 895 000 kronor

Foto: Bönnermarks

Beskrivning: "Ute på Söderslätt med härlig, fri utsikt ligger detta lilla hus på en höjd, nära Norra Grönby. Mark om totalt 9411 kvm, idag hästhagar. På tomten finns förutom bostaden även en nybyggd stallbyggnad samt ett äldre uthus

Läs mer om den här.

Relaterade artiklar