Laddar

KLART: Tre nya butiker till Valengallerian

Synoptik, Kjell och Co och Finlayson. Där har ni Valengallerians nya trio. Även nya restauranger ska öppna i köpcentret.

delningar

Nu står det klart att Trelleborgs köpcenter Valengallerian får tre nya butiker. 24Trelleborg är tidigare avslöjat att optikerkedjan Synoptik kommer till Trelleborg. De är också en av de tre butiker som presenterades av centrumchefen Per Karlsson strax efter klockan 14 på tisdagen.

De övriga nyförvärven är tillbehörsbutiken Kjell & Co samt inredningsbutiken Finlayson. 

 

Kjell & Co är en etablerad kedja inom tillbehör för elektronik. Butiken kommer att hamna på entréplan och satsar på att öppna sin butik till årsskiftet.

I dagsläget måste trelleborgarna åka tre mil till Malmö för att köpa våra typer av elektronikprodukter, vilket såklart känns helt orimligt. Vi har under flera års tid letat efter det perfekta läget i stan och tycker nu att vi har hittat den för oss optimala lokalen. Butiken kommer att vara belägen på gågatan i köpcentret Valen, vilket vi anser vara det bästa läget i Trelleborg, säger företagets VD Mikael Dahnelius.

 

Finlayson kommer att ligga i Kicks gamla lokaler. Företaget kommer från Finland och säljer hemtextiler. Hur länge butiken kommer att stanna i Trelleborg är dock oklart. Butiken kommer att öppnas som en pop-up under sommaren för att testa marknaden i Trelleborg. Företaget har idag en butik i Stockholm och en i Väla centrum utanför Helsingborg.

Förutom de nya butikerna meddelar Per Karlsson att två nya restauranger kommer att öppna i Valen under sommaren och hösten. Vilka de rör sig om vill han dock inte kommentera.

 

Relaterade artiklar