KLART: Han fortsätter som huvudtränare

Foto: Mostphotos. - Foto: Mostphotos

Fortsätter efter seriesegern.

delningar

Efter seriesegern i division 2 är det nu klart att Hans Malmgren fortsätter som huvudtränare för Trelleborgs FF:s damlag. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande som nu har tecknat ett nytt avtal med tränaren på ett år. 

– Jag är glad att vi kan fortsätta bygga vidare med Hans i division 1. Under hösten har vi sett en utveckling av spelet och laget har med Hans ledning vuxit in i spelet i den högre serien på ett mycket bra sätt, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF i pressutskicket. 

Hans Malmgren tog över huvudansvaret som tränare i mitten av juli och då var TFF sju poäng efter serieledeande DFK Borgeby. Efter tränarbytet förlorade laget inte en enda seriematch och vann serien. 

– Det är väldigt roligt att få vara med i den fortsatta satsningen på damerna. Jag trivs väldigt bra med laget och föreningen ger bra förutsättningar för tjejerna och oss ledare för att prestera. Jag känner att vi har stora utvecklingsmöjligheter och det ska bli spännande att ta mig an utmaningen i division 1, säger Hans Malmgren. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar