Laddar

KLART: Då öppnar möbeljätten sin nya butik i Trelleborg

Möbelkedjan Jysk flyttar sin butik några hundrameter på Hedvägen. Öppnandet som skulle ske 2018, blir av redan i september.

delningar

Det är sedan tidigare känt att möbelbutiken Jysk ska flytta sin verksamhet från Hedvägen till det nya handelsområdet några hundra meter längre ut på samma gata. Planen för flytten har varit under 2018, men nu berättar JYSK att de kommer ske betydligt snarare än så.

– Det är redan klart när flytten kommer att bli. Vi satsar på att öppna vår nya butik redan den 21 september, säger Carsten Lönne, develop manager på Jysk.

Den nya butiken kommer att vara på 1 600 kvadratmeter till skillnad från den nuvarande som ligger på 1 170 kvadratmeter.

– De nya lokalerna har både bättre yta och standard. Våra lokaler i Trelleborg har fungerat bra fram till nu, men vi har under en lång tid velat flytta till ett annat handelsområde. Nu kommer vi ligga bättre för kunderna, tillsammans med bland annat Dollarstore, säger Carsten Lönne och fortsätter.

– Det blir med ett nytt koncept och nya inventarier, så det ska bli väldigt roligt. Planen är att kunna öppna med en ordentlig ”boom” med många bra erbjudanden för Trelleborgarna.

Kommer Jysk att hålla stängt någonting i samband med flytten? – Som det ser ut i nuläget håller vi stängt runt tre dagar för att kunna flytta. Mer än så tror jag inte det kommer påverka kunderna.

 

Relaterade artiklar