Laddar

Kaptenen skadad: ”Kan spelat min sista match i TFF”

Kristian Haynes skadade sig under ett träningspass med Trelleborgs FF. Nu väntar han på besked från läkarna om hur allvarlig skadan är. Om den innebär slutet för säsongen finns en risk att den även innebär slutet för hans karriär.

delningar

Trelleborgs FF står med ett stort avbräck inför bortamatchen mot Falkenberg. Lagkaptenen Kristian Haynes skadade sig på träning och kommer att missa matchen, nu går han och väntar på svar på röntgen.

– Just har jag tyvärr ingen aning om vad statusen är. Jag har magnetröntgat knät och förmodar att det är en ledbandsskada. Förhoppningsvis är det en liten skada men det kan också vara lite värre. Det är just nu en oviss tid, säger Kristian Haynes som stänger dörren för spel i helgen.

– Nej det kommer det inte att bli. Jag kommer att vara med och coacha laget istället.

Skadan kom i samband med en motläggssituation på träning. En skada som skedde på grund av ren otur menar han.

– Det är en olycklig situation, jag är inte spänd eller beredd och får en smäll. Men det är sånt som händer. Det är aldrig ett bra läge att bli skadad som spelare och den här gången var olyckan framme för mig.

Förhoppningen är att komma till spel redan i höst. Men det finns en risk att Haynes spelat klart för den här säsongen. Samtidigt ska han ta ett beslut om han ska fortsätta över nästa säsong eller inte. Ett val som han ännu inte gjort.

– Jag har inte bestämt mig än, funderingarna går på lite olika saker så jag kommer behöva tid för att bestämma mig. Tanken finns så klart. Men det skulle ju konkret innebära att jag kan spelat min sista match i TFF om skadan är allvarlig. Det hade känts väldigt tråkigt, men jag vet inte om det kommer påverka mitt beslut, säger Kristian Haynes innan han fortsätter.

– Förhoppningen är så klart att kunna spela igen och att göra det snart.

Relaterade artiklar