Laddar

TFF:s segersvit bruten efter försvarsmiss

Trelleborgs segersvit är bruten. Under tisdagskvällen förlorade man mot Örgryte.

delningar

Före detta förbundskaptenen Erik Hamrén såg ut att njuta på läktaren på Gamla Ullevi. I sin första match som rådgivare för Örgryte fick han se sitt lag besegra Trelleborgs FF. Därmed bröts såväl skåningarnas segersvit som den 367 minuter långa nollan för Marko Johansson.

Men ett hårt pressande Örgryte fick hjälp av Trelleborgsbacken Magnus Andersson. I den 66:e matchminuten passade han bollen rakt till William Atashkadeh som enkelt slog in 2-0. Därefter var Trelleborg aldrig ens nära att komma ikapp. Marcus Pode hade en boll i nät men blev avblåst för offside.

Slutresultatet stannade vid 2-0. Det innebär att Trelleborg FF fortfarande har sex poäng upp till Brommapojkarna och Dalkurd på direktplatsen.

– Vi har gjort en del bra prestationer i rad, men vi kommer inte får inte till det idag. Vi var förberedda på att de skulle ha ett bra omställningsspel men vi var inte med på det ändå, sa Kristian Haynes i CMORE:s sändning.

Superettan

Örgryte IS – Trelleborgs FF 2-0 (0-0) Målen: 1-0 Albin Skoglund (57′), William Atashkadeh (66′) Publik: 1 745, Gamla Ullevi Göteborg

Relaterade artiklar