Laddar

EXTRA: Skottlossning i centrala Trelleborg – flera skadade

(Uppdaterad 23.48): Fyra personer har hittats skadade efter en misstänkt skottlossning.

delningar

Vid 22.30-tiden på torsdagskvällen har polisen fått in ett larm om en stor skottlossning i Trelleborg. Händelsen ska ha ägt rum kring Ehrenbuschsgatan.

– Vi får in samtal från flera personer som har hört skott inne i de centrala delarna av Trelleborg. När vi kommer dit anträffar vi flera personer som är skottskadade på lite olika platser, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.

Polisen är på plats och arbetar för att säkra upp platserna så att ambulansen kan komma fram.

– Vi håller på att spärra av vissa områden och kommer utföra en teknisk undersökning. Mer än så har jag inte i nuläget. Men vi är på plats och jobbar, säger Fredrik Bratt.

Uppdatering 23.48: Fyra män har förts med ambulans till sjukhusen i Malmö och Lund. Det är oklart hur allvarliga skador det handlar om, och polisen vill inte bekräfta vilken typ av skador de fyra personerna har.

– Polisen har spärrat av de platser som bedöms som brottsplatser. Kriminaltekniker och vapenhund är beställda till platsen. Yttre befäl leder arbetet ute på platsen och har en stor resurs till sitt förfogande, säger Fredrik Bratt.

Relaterade artiklar