Inför kvällens match: Flera spelare borta

Matchen börjar 18.30 i kväll - Foto: Bildbyrån

Laget som ska spela tre matcher på en vecka måste låta några av de starkaste spelarna vila.

delningar

I kväll möter Trelleborg FF division två-laget Hässleholms IF. Laget som ska nu spelar matcher på en vecka, är det flera spelare som lämnas utanför truppen.

Tre matcher på nio dagar blir det för laget, som redan i kväll spelar mot Hässleholm från division två.

– Vi var överens med våra motståndare om att vi skulle spela på onsdag men TV-bolaget har blandat sig i och då har förbundet lyssnat på cmore. Då får man acceptera det. Men vi gillar det inte, säger TFF:s tränare Patrick Winqvist, till Trelleborgs allehanda.

Spelschemat är tajt och med ett par skadade spelare är det flera som behöver vila för att vara redo igen när laget på söndag mötet AIK. tränare Patrick Winqvist säger till tidningen att man i detta fallet måste släppa fram vissa spelare, med tanke de senaste matchernas resultat.

Marko Johansson och Jasmin Sudic står utanför, samtidigt som Sebastian Ohlsson, Kofi Sarkodie och Freddie Brorsson saknas på grund av krämpor efter Skånederbyt. Anton Tideman saknas också fortfarande.

I stället kommer Isak Jönsson, som gjort inhopp i Malmö FF, och Camara Jönsson att spela. Lika så några unga spelare som är uttagna till truppen - Hugo Andersson och Haris Brkic och den tidigare länge skadade Albin Nilsson.

– Det är tuff matchning, men det här ser vi som en väldigt viktig match. Dels inför nästa säsong men också att vi vill vinna en match, kunna göra mål och i den bästa av världar, spela lite bättre försvarsspel, säger Patrick Winqvist till Trelleborgs Allehanda.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar