Laddar

Hyllad burgarkedja vill öppna i Trelleborg

I Malmö vallfärdar kunderna till hamburgerkedjan. Nu vill företaget öppna fler restaurangen, bland annat i Trelleborg.

delningar

I Malmö har hamburgerkedjan Surf Shack gjort sig kända som en av stadens bästa burgarhak. Nu vill företaget utöka antalet restauranger via franchisekoncept. Via en annons söker man nu franchisetagare i bland annat Trelleborg.

– Det är så att vi är ett familjeföretag som utvecklats ganska snabbt under de senaste tre åren. Det vi har märkt är att det finns en väldigt stor efterfrågan av vår produkt överallt, men har inte tid att göra allt själva. Så vi går franchisevägen tänkte vi, Ron Dickenson, district manager på Surf Shack till 24Trelleborgs systersajt 24Halmstad.

Men det är inte bara i Trelleborg man vill etablera. Företaget har annonser över hela landet. Företaget är öppna för förslag och så länge det finns en franchisetagare och en lokal så är man redo att slå till.

– Det är faktiskt så att vi siktar på att öppna över hela Sverige, så det är intressant var än vi hittar en lokal som passar oss.

Surf Schack har gjort sig kända för att kunden bygger sin hamburgare helt efter smak, i stället för att välja från en fast meny.

Relaterade artiklar