Laddar

Hümmet valde TFF för att få spela under Patrick Winqvist

Under tiden i MFF lärde Deniz Hümmet lära känna nuvarande TFF-tränaren Patrick Winqvist. Det var också det som fick honom att välja Trelleborg, trots bud från flera andra klubbar.

delningar

Under den andra halvan av transferfönstret köpte Trelleborgs FF in spelare på löpande band. En av dem var Deniz Hümmet som togs in från Gefle. I en intervju på klubbens hemsida avslöjar nu spelaren varför han valde just TFF. Det visar sig att tränare Patrick Winqvist lockade mycket.

– Patrick vägde så klart in mycket i det hela eftersom jag känner honom och jag vet var jag har honom. Sen så har TFF gjort ett bra jobb, jag har mött dem i superettan och nu gick de upp i allsvenskan. Det är ett bra projekt, och jag vill vara delaktig i det projektet och göra det bra i allsvenskan, säger Deniz Hümmet  till klubbens hemsida.

– Jag vill jag ändå säga att en del klubbar var intresserade. För mig är prio ett att jag ska få speltid, sen vet man aldrig sånt i förväg. TFF har varit den klubb som visat mest intresse och verkligen velat ha mig, det är viktigt för mig. De har prioriterat mig mycket, och jag har känt mig eftertraktad och att jag behövs här. De har en plan för mig, och det tyckte jag passade in på min egen målsättning och den biten.

Det återstår att se om Deniz Hümmet blir den superanfallare som Trelleborg behöver för att stå sig i konkurrensen i allsvenskan.

Relaterade artiklar