Laddar

Hotel Magasinet expanderar: ”Behövs fler rum i Trelleborg”

När turismnäringen växer så det knakar behöver hotellen följa efter. Nu börjar Hotel Magasinet sin ombyggnation som kommer att resultera i fler hotellrum.

delningar

Det händer saker vid Best Western Hotel Magasinet på Hamngatan. Hotellet har precis påbörjat en ombyggnation som kommer att resultera i 22 nya hotellrum. Framöver ska man även bygga två konferensrum för att kunna ge ännu bättre service till sina kunder.

– Vi kommer tillsammans med fastighetsägaren att göra bygga om Malmrossalen till hotellrum. Det gör att vi ökar från 36 rum till 58, säger Christina Norén som är VD för Best Western Hotel Magasinet.

Hotellet har snabbt blivit populärt bland gästerna, inte minst med tanke på att de nyligen öppnat en hyllad restaurang. Samtidigt vill allt fler bo i Trelleborg, något som gör att expansionen är ett naturligt steg.

– Vi har ökat vår beläggning väldigt mycket och vid vissa tillfällen är det svårt att tillgodose alla med hotellrum. Vi vill att de som besöker företagen i Trelleborg också ska kunna sova i Trelleborg. Därmed är den här satsningen väldigt viktig, säger Christina Norén och fortsätter.

– Trelleborg behöver fler hotellrum och då vill vi givetvis vara med och bidra till det.

Ombyggnationen har precis startat och kommer att pågå fram till november i år.