Laddar

Hon är utsedd till Årets företagare i Skåne 2018

Kvinna i mansdominerad bransch tog hem titeln.

delningar

Carin Stoeckmann från Byggmästar'n i Skåne heter kvinnan som slog all konkurrens och nu kan titulera sig som Årets företagare i Skåne 2018.

- För varje år jag haft privilegiet att tillsammans med Företagarna Syd både uppmärksamma och prisa de här otroligt skickliga, kreativa och drivna entreprenörerna känner jag mig bara mer och mer stolt. I år är det extra roligt att vi har en kvinnlig vinnare inom byggsektorn vilket förhoppningsvis leder till att fler kvinnor vill starta och arbeta i byggbranschen, säger Magnus N:son Engelbäck, regionchef Företagarna.

För Carin Stoeckman själv är utmärkelsen ett bevis på att hon både kan och gör skillnad för företagandet i Sverige. Företagandet har för henne flera dimensionen, men bland det viktigaste menar hon är att känna att man är med och utvecklar både företaget, branschen och samhället i positiv riktning.

– Vi har jobbat hårt med en ökad digitalisering i byggprocessen, där jag upplever att vi är mer framme än många andra i branschen och kommer fortsätta den utvecklingen, säger hon.

Relaterade artiklar