Laddar

Här är spelarbetygen efter TFF–Örebro

Han var bäst i Trelleborg: "Har egentligen hela paketet"

delningar

Trelleborgs FF förlorade fredagskvällens hemmamatch mot Örebro SK med 1–2.

Här är 24Trelleborgs spelarbetyg från matchen:

5 – landslagsklass, 4 – mycket bra, 3 – bra, 2 – godkänt, 1 – underkänt.

Marko Johansson – 2 Chanslös på straffen – men absolut inte på frisparken till 1–2. En snabbare sidledsförflyttning så parerar Johansson den, trots bedräglig touch och studs.

Lasse Nielsen – 3 Härlig frenesi som smittar av sig på resten. Bra i duellspelet och trygg med bollen trots förutsättningarna. Fattas offensiva kvalitéer i den sista tredjedelen – men det kan inte heller förväntas av en egentligen renodlad mittback.

Dennis Hadzikadunic – 3 Hanterade vindsnabbe Kennedy Igboananike på ett föredömligt sätt tillsammans med Blomqvist, både i med- och motvind. Klok i positionsspelet.

Alexander Blomqvist – 3 Orsakade, den ytterst tveksamma, straffen till 1–1. Nästintill felfri i övrigt. Blomqvist är helt klart redo för allsvenskan.

Anton Tideman – 2 Rivig och slitig, utan att uträtta särskilt mycket.

Victor Nilsson – 1 Varvade frejdiga utflykter längs högerkanten med rena rama nybörjarmisstag i bollmottagningar, passningar och inlägg. Krävs mer på den här nivån.

Erik Andersson – 2 Löpte mycket och störde Örebros spelskickliga centrala mittfältare. Otacksam match för en spelare som Erik Andersson, som nog gärna hade velat ha mer boll på fötterna.

Robin Nilsson (ut 78) – 2 En matchbild som passade krigaren Robin Nilsson som handen i handsken. Vann många dueller utan att direkt briljera i passningsspelet. Godkänd.

Oscar Johansson (ut 72) – 2 Ser ut att sakna självförtroende. Hade lägen att utmana i medvinden, men stannade ofta upp omställningar för att i stället spela blyga hemåtpassningar. Visade stundtals fin teknik i trånga situationer.

Zoran Jovanovic – 3 Finurlig. Smarta inåtskruvade hörnor som också gav resultat när ett inlägg skruvades i ribban och Hümmet slog in returen till 1–0. Rappt skott strax utanför i den 53:e matchminuten. Jovanovic och anfallskollegan Hümmet kommer att växa ju längre säsongen lider.

Deniz Hümmet – 4 Visade varför han var felaktigt bänkad i premiärmatchen mot IFK Göteborg. Satte 1–0 på äkta måltjuvsmanér, kombinerade med fina fötter och höll upp spelet med ett helt okej targetspel. Har egentligen hela paketet – och bör vara gjuten på forwardspositionen i fortsättningen.

Övriga spelade för kort tid för att betygsättas.

Relaterade artiklar