Här är årets butik i Trelleborg

Butiken tog emot det prestigefyllda priset.

delningar

I fredags korades vinnaren i Citysamverkans tävling "Årets butik" som bygger på omdömen ifrån både en röstande allmänhet och omdömen från en jury. Inredningsbutiken Rumeriet tog emot utmärkelsen och motiveringen löd enligt följande:

"Rumeriet är lyhört för sin omvärld och ligger i framkant när det gäller att fånga upp och arbeta utifrån förändrat kundbeteende. Therese och P-O har förstått att ett snyggt skyltfönster behövs såväl digitalt som i den fysiska butiken, och deras nöjda kunder hittas både i och utanför Trelleborg.

De har en konkret affärsstrategi och är medvetna om att succé kräver god tillgänglighet och service i världsklass, och i detta fall även ett nischat, noga utvalt sortiment. Flera produkter har tydlig Trelleborgskoppling.

Rumeriet är ett populärt besöksmål för både trelleborgare och turister, en god representant för staden och välförtjänt vinnare av priset Årets Butik"

Lotta Wahlqvist, Cityledare i Trelleborg kommenterar årets tävling.

– Jag trodde aldrig att gensvaret från allmänheten skulle bli så stort som det nu blev. Det har varit kul att följa alla kommentarer och diskussioner på exempelvis Facebook under arbetets gång. Detta har verkligen engagerat, säger hon och fortsätter;

– Målet var att uppmärksamma det positiva som faktiskt finns och sker i handelsstaden Trelleborg, och det lyckades vi med, absolut. Många butiksägare kämpar för att tillgodose trelleborgarnas önskemål och de är väl värda den här uppmärksamheten. Samtidigt hoppas jag att det också blir en väckarklocka för dem som inte nominerades. Att vi behöver samarbeta ännu mer för att tillsammans skapa en attraktiv handelsplats med brett utbud och många upplevelser.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar