Laddar

Fem TFF-spelare uttagna till landslagsspel: ”Vi håller hög klass”

Trelleborg skickar nu fem spelare till olika landslagsuppdrag. "Riktigt kul att våra killar är med och representerar olika länder" säger TFF:s sportchef Mattias Kronvall.

delningar

24Trelleborg har tidigare skrivit att Trelleborgs FF:s mittback Dennis Hadzikadunic blivit uttagen till det svenska U21-landslaget. Men han är långt ifrån den enda spelare från TFF som får representera sitt land.

Nu står det nämligen klart att Óttar Magnús Karlsson är uttagen till Islands U21-landslag, och att Deniz Hümmet är uttagen till Turkiets U21-landslag.

– Riktigt kul att våra killar är med och representerar tre olika länder. Det är roligt för spelarna och är en extra möjlighet för dem att utvecklas ytterligare i sina roller, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef för Trelleborgs FF.

Längre ner i åldrarna så är U19-spelarna Samuel Fröjdh och Dardan Dakaj uttagna till respektive landslag. Fröjdh kommer att representera Sverige och Dakaj representerar Kosovo.

– Det är otroligt glädjande att våra U19 spelare är med i de sammanhangen. Det visar att vår ungdomsverksamhet utvecklas och håller hög klass, säger Mattias Kronvall.